POVEX-polannehöyläperhe

Talven ja lumen taikaa odotellessa

Joka syksy meidät valtaa suunnaton odotus siitä, milloin ja millainen syksy/talvi nyt on tulossa. Vuodet eivät todellakaan ole veljeksiä. Sen olemme jo tänä syksynä huomanneet.

Ensin tulla tupsahti lunta oikein olan takaa. Järvikin ehti jäätyä. Lumitöitä tehtiin urakalla ja porukalla. Nautittiin kuivista pakkaspäivistä. Ulkoa ei olisi malttanut millään lähteä sisätiloihin.

Ja sitten kaikki muuttui kuin salamaniskusta. Alkoi sataa räntää ja sitten lopuksi vettä. Näytti siltä, että kaikki lumet sulavat hetkessä. Niin ei kuitenkaan käynyt. Pienet yöpakkaset jäädyttivät sulaneet hanget, pihapiirit ja tiet, ja tuli liukkaus.

Tutuille asiakkaille muistui mieleen mistä jään- ja lumenpoistoon tarkoitettuja työkaluja saa. Puhelin alkoi mukavasti soida. Joku tarvitsi uuden työkalun, joku toinen varateriä.

Onneksi olemme valmistautuneet jo ajoissa asiakkaiden yhteydenottoihin ja saaneet paketit hienosti liikenteeseen. Näin asiakkaat ovat päässeet höyläämään lunta ja jäätä. Monet lumi- ja jäälinnat ovat parhaillaan valmistumassa meidän jäänveistotyökaluilla niin Suomessa kuin Sveitsissäkin yleisön ihailtaviksi.

Oikein hyvää alkavaa talvea asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!