LUNTA TULVILLAAN ON RAIKAS TALVISÄÄ

IMG_0722 (2)

Lumisade on kerryttänyt taas kaduille, pihoihin ja portaisiin paksun ja liukkaan polanteen. Välillä pakastuu ja sitten jo heti tulee vesikeli. Liikkukaahan varovaisesti, ettei juhlapyhiä tarvitse viettää sairastuvalla.

Jään- ja lumenveistäjät ovat selvästi rynnänneet sataneen lumen kimppuun rakentamaan upeita veistoksiaan meidän ihailtaviksi. Tämä näkyy hyvin siinä, kuinka olemme viime päivinä saaneet lähettää POVEX –jäänveistotyökaluja taiteilijoille erityisesti Lapin alueelle.

Tavallinen omakotiasuja, kiinteistöjen hoito- ja huoltoyhtiön työntekijä höyläilee kevyesti POVEX -polannehöylillä polannetta pois portaikoista ja kulkuväyliltä. Samalla pihaan jää liukastumista estävä kuviointi. Lihaksiakaan ei tarvitse hakata kipeiksi kevyesti höylätessä.

Lisätietoja tuotteista www.povex.fi