Viime päivinä olemme saaneet runsaasti puhdasta, uutta, pumpulinpehmeää lunta ainakin Kainuun korkeudella. Maisema alkaa näyttää todelliselta Joulumaalta. Kaikki talvityökalut on kaivettu varastoista esille, huollettu ja teroitettu käyttövalmiuteen.

Me POVEX-tuotannossa olemme valmistautuneet talveen ja asiakkaiden palveluun hyvissä ajoin. Jään ja lumipolanteen poisto on helppoa Povexilla portaikoista, pihapiiristä ja autotallien ovien edestä. Laskettelukeskukset ovat ottaneet POVEX II -työkalut esille rinteiden ja hissialueiden kunnossapidossa sekä hotellialueen hoidossa.

POVEX II -polannehöylä perinteisellä, kulmikkaalla terällä varustettuna. POVEX II -polannehöylää saa myös uudella S-terällä varustettuna. POLANNEHÖYLÄ INFOTAULU TERÄMALLIT 14.12.2017

Kaikki meistä eivät pidä talvesta runsaiden lumitöiden vuoksi. Siksipä onkin hienoa, että lähipiirissä on aina joku ystävällinen henkilö, joka mielellään auttaa myös naapuria. Lumitöitä tehdessä onkin tärkeää, että käytössä on ehjät, työskentelyyn sopivat työkalut. Lumitöiden ei tarvitse olla raskasta, kun huoltaa työkalujaan säännöllisesti ja säilyttää ne niille varatuissa paikoissa. Näin työkalut ovat aina helposti saatavilla ja työn tekeminen on helppoa.

Nautitaan kaikki kuitenkin talvesta, lumesta, hiihtämisestä, lumikenkäilystä ja lumileikeistä. Siinä sivussa hoituvat lumityötkin hyvällä mielellä.

POVEX/RLV
www.povex.fi
myynti@povex.fi